We've noticed that you've been inactive for over 10 minute(s). We've stopped running the Shoutbox due to your inactivity. If you are back again, please click the I'm Back button below.
(Tegnap, 20:57)
még szervízben melóztam a szervizes gép sosem volt házba szerelve, egy alaplap dobozka volt a fix ont, minden arra volt rá és mellépakolva, egész sokáig bírta, mielőtt eljöttem onnan, nemsokkal elötte költözött be egy házba
(Tegnap, 20:46)
Nekem testvérem volt ilyen. Én BIOS-ban bekapcsoltam, hogy a billen lévő power-gombra kapcsoljon vagy ha áramot kap a gép:) OS-ben meg kikapcsoltam, azt a funkciót hogy kikapcsoljon ha nyomogatják. A resetet meg kihúztam :)
(Tegnap, 20:43)
kisgyerek mellett sem árt bedobozolni a gépet, ahogy Bogi elkezdett mászni, már ki kellett kötnöm a power és reset gombokat, mert legtöbbször a legrosszabb pillanatban nyomta meg őket, egy ház nélküli gépnél meg még nagyobb veszélyforrás, akkor szültett meg a később megépült küső vezérlődobozka
(Tegnap, 19:29)
mivel a gép most csak a verseny miatt lesz a házban így egy http://hardverapro.h...1/hsz_1-50.html ilyet . Mivel itx-es a készülő házam.
(Tegnap, 18:41)
ilyet veszek meg lcd kijelzőt is ettől a csávótól mert router-nél 7k a 2x16karakteres kékkel itt 4,5k a 4x20 a-zig és ingyen postás mind2
(Tegnap, 18:40)
am. ha nem sikerül megjavítani az erősítőt:http://cgi.ebay.com/2-8W-4O-TPA3123-Class-D-Audio-Amplifier-Board-/160437908107?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item255ad8328b
(2010 September 02 - 19:31)
a gyerkőc szobálya egy beépített padlás, és elég szűkös a hely, így minent az adott mérethez kell megtervezni és megépíteni,
(2010 September 02 - 19:28)Pista0001 amint készleszek a tervekkel elindítom a blogot hozzá, a jövőhéten tervezem a faanyagot megvásárolni a faházhoz és az asztalhoz amihez készül
(2010 August 31 - 21:10)
stimmel. A kondik kiborultak abból a műanyag lapból amibe benne voltak. Így lehet véletlenül 100nf-est kapott a 220nf helyett. sztem nem lehet nagy gond hangot kéne így is adnia nem?
(2010 August 31 - 19:50)
fkenny: hogy sikerült a zárlatot összehozni? a maratásnál volt gond? vagy a forrasztásnál lett a zárlat?, most már jól működik?
(2010 August 30 - 22:47)
ennek 4-es menet van a belsejében, ahol én vettem ez volt a legkisebb méret, ettől csak nagyobbak vannak, a boltan, 8-as és 10-es belső menettel volt még, de a nevét nem találtam meg
(2010 August 30 - 22:26)
Carl: szerintem nem, a tipli az fából készül, ez ha jól látm egy fém darab aminek a külső felületén fához veló menet, a belselyében meg finom méterment lehet a szokásos csavarokhoz, hasonlót én is használok a pincegépnél
(2010 August 30 - 22:25)fkenny: ma meg holnap elég elfoglalt vagyok de szerdán hazafelé beugrok postára venni borítékot, este levágom a plexi darabot és ha minden jól meg akkor csütörtökön postára adom neked. Addig küld el a címed vagy itt pü-ben vagy mailben.
Eladó Dremel multi-tool, dobozában. Flexi-szár nincs hozzá, csak maga a gép, 1-2 tartozék és a doboz. Ha érdekel valakit, ide írjon, vagy msn-en keressen. :)
Eladó Dremel multi-tool, dobozában. Flexi-szár nincs hozzá, csak maga a gép, 1-2 tartozék és a doboz. Ha érdekel valakit, ide írjon, vagy msn-en keressen. :)