Toggle shoutbox Chat
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Katyvasz
Elküldve: 2010 April 28 - 21:04
Elküldve: 2010 April 28 - 18:16
Idézés: Vazybácsi - Dátum: 2010 April 28 - 17:42
Rejtett Star Wars epizód az XP-ben LINK
Köszönjük szépen!
Egy a probléma, hogy ez nem az xp-ben van elrejtve, hanem ez egy telnet parancsal egy távoli géphez csatlakozunk. Ugyanúgy működik Win98-Win7-ig mindegyiken.
Elküldve: 2010 March 26 - 10:43
Idézés: Vazybácsi - Dátum: 2010 March 25 - 22:42
Kérdésem a következő lenne.
A BNV től hogy és mivel lehet eljutni szombaton a computermode üzlethez?
Előre is köszönöm.
Vazy: Nagyon örülök, hogy jössz! Az Örs Vezér Tértől a Csömöri hévvel kellene jönni, Cinkota utáni, Cinkota Alsó megállóig. Ott meglátod a megállóból az üzletet.
Itt egy kis segítség : Link!!
Nagyon örülnék annak is ha tudnánk beszélni előtte, küldtem is egy privát üzenetet, válaszolj rá légyszi! Köszönet!
Elküldve: 2010 March 15 - 23:32
Idézés: Vazybácsi - Dátum: 2010 March 15 - 21:17
Maradjunk annyivban, hogy ez nem hír, hanem bulvár. A hírnek értéke van, a bulvárnak meg csak értéke akar lenni... (de az életben sosem lesz)
Elküldve: 2010 March 15 - 22:17
Idézés: TESCO-Zsömle - Dátum: 2010 March 15 - 20:56
sz: Megnéztem a videót... Miért van az az érzésem, hogy csak azokat vágták be, akik bakiztak? Ott a Blaha környékén van 4 közép és legalább 1 főiskola. Nem hiszem hogy az odajárók nem tudtak volna megfelelni a kérdésre...
Az tuti hogy a bakikat vágták be... hisz akik tudták a választ azok rontották volna a Fókusz hírnevét mert abból nem lehet hírt csinálni ...
Elküldve: 2010 March 15 - 21:56
Idézés: Vazybácsi - Dátum: 2010 March 15 - 20:52
Semmi gond. Maradjunk tényszerüek. A hírben leledző információt se cáfolni, se megerősíteni nem lehet. = Pletyka...
sz: Megnéztem a videót... Miért van az az érzésem, hogy csak azokat vágták be, akik bakiztak? Ott a Blaha környékén van 4 közép és legalább 1 főiskola. Nem hiszem hogy az odajárók nem tudtak volna megfelelni a kérdésre...
Szerkesztve TESCO-Zsömle által: 2010 March 15 - 22:00
Elküldve: 2010 March 15 - 21:51
Idézés: Vazybácsi - Dátum: 2010 March 15 - 20:48
Az eggyik azt mondta hogy 1856 a másik pedig hogy Mohácsi csata és ezt kombináltam össze (direkt)
Én nem voltam ott 1856-ban Mohácsnál, nem tudom volt-e ott bármiféle csata, vagy verekedés, így azt sem tudhatom, volt-e ott Petőfi, vagy sem...

Bejelentkezés
Regisztráció
Súgó

MultiIdézés