Toggle shoutbox Chat
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fórum és oldal fejlesztések feature-lista és kívánságlista, fejlesztési work-blog :)
Elküldve: 2010 April 27 - 15:22
A BBCode-al kapcsolatban lenne kérdésem, az aláírásomba tettem be képeket linkként, amik a blogjaimra mutatnak, ha a képek és így a link fölé húzom az egeret a 'külső link' felirat jelenik meg, meg lehet e ezt változtatni? Ha igen mi módon? a BBCode listában nem leltem rá megoldást, a képek fölé írt szöveg sajnos eltérő felbontásokon teljesen máshova esik mint eredetileg szerettem volna.
Előre is köszönöm a választ
Végre kész a konyha, képek itt megtekinthetőek
Blogjaim:__________Pincegép________________________________Skytower_______________________________Szerszámblog_______________________________Régi modok

Elküldve: 2010 April 02 - 10:39
Egy hibát szeretnék bejelenteni a Radikal TV-vel kapcsolatban. Firefox 3.6.2és 3.6.3 alatt nem indul el a rögzített adás lejátszása, Opera 10.51 alatt elindul de csak fehér kép jelenik meg, hang van, Explorer 6.0 és 7.0 alatt nem tapasztaltam ezt a problémát.
Blogjaim:__________Pincegép________________________________Skytower_______________________________Szerszámblog_______________________________Régi modok

Elküldve: 2010 March 12 - 23:02

Elküldve: 2010 March 12 - 22:11
Idézés: iday - Dátum: 2010 March 12 - 20:46
Szia
Sajnos vannak még hibák az oldalon, a fórum F5-re sajnos szétesik, erre a CTRL+F5 a megoldás, utána már jól kell, hogy megjelenjen.
Milyen böngészőt használsz?

Elküldve: 2010 March 10 - 11:29
Idézés: Joy - Dátum: 2010 March 10 - 09:54
Este ha normális időben hazaérek, csinálok képet és küldöm.

Elküldve: 2010 March 09 - 21:38
Idézés: Joy - Dátum: 2010 March 09 - 18:34
Mindenesetre biztosan kinyomozható az eset, de mint ahogy chat-be is beszéltük, majd küld el az új képeket és beillesztem őket!
Köszönöm az infót, milyen címre küldjem a háttérinfót?

Elküldve: 2010 March 09 - 19:34
Idézés: Bari - Dátum: 2010 March 09 - 17:46
A Skytower blogom háttérinfójánál régebben volt egy fénykép is, ami jelenleg nem látszik, van ennek valami oka vagy véletlenül került ki onnan? Csak azért kérdem, mert a Pincegép bloghoz is írok háttérinfót és ha nincs lehetőség kép beillesztésére akkor nem készítek képek.
Előre is köszönöm a választ.
Van lehetőség kép beillesztésére természetesen csak elképzelésem sincs arról, hogy hova tűnhetett a fényképed. Viszont ami itt történt a weboldal tekintetében az elmúlt közel egy évben az röviden elmesélhetetlen, de itt már többszörösen nem úgy van és az van ami volt ezért én csak azon csodálkozom, hogy ez az egy kép tűnt el.
Mindenesetre biztosan kinyomozható az eset, de mint ahogy chat-be is beszéltük, majd küld el az új képeket és beillesztem őket!
Elküldve: 2010 March 09 - 18:46
A Skytower blogom háttérinfójánál régebben volt egy fénykép is, ami jelenleg nem látszik, van ennek valami oka vagy véletlenül került ki onnan? Csak azért kérdem, mert a Pincegép bloghoz is írok háttérinfót és ha nincs lehetőség kép beillesztésére akkor nem készítek képek.
Előre is köszönöm a választ.

Elküldve: 2010 March 04 - 20:44
Elküldve: 2010 February 24 - 21:59
Idézés: Joy - Dátum: 2010 February 24 - 19:02
Idézés: Crusher - Dátum: 2010 February 23 - 23:00
Köszönöm, igyekszem, még alakítok a képeken, csak még nem volt rá időm.
Joy: ha mindent nem is tudok de gyorsan tanulok
Szerkesztve Bari által: 2010 February 24 - 22:00

Elküldve: 2010 February 24 - 20:02
Idézés: Bari - Dátum: 2010 February 23 - 20:30
A kép körül a vékony kb 2 pixelnyi keretet ellehet tüntetni? hogy az egymás mellé tett képek mintha egynek látszódnának?
már megint hamarabb írtam:confused:, mint jobban megnéztem volna, a keret csak a szerkesztő ablakban látszik
Látom sikerült megcsinálnod! Nekem is tetszik nagyon, jó ötlet volt! Most már mindent tudsz?
Elküldve: 2010 February 24 - 00:00
Idézés: Bari - Dátum: 2010 February 23 - 20:30
A kép körül a vékony kb 2 pixelnyi keretet ellehet tüntetni? hogy az egymás mellé tett képek mintha egynek látszódnának?
már megint hamarabb írtam:confused:, mint jobban megnéztem volna, a keret csak a szerkesztő ablakban látszik
Jó lett az aláírásod, nekem tetszik!
Scythe termékekről további információ a hivatalos weboldalon.
Elküldve: 2010 February 23 - 21:30
Idézés: Bari - Dátum: 2010 February 23 - 19:45
Előre is köszi a választ
Közben rájöttem hogy a BBC kódokat egymásba is lehet ágyazni, már csak a képeket kell megalkotnom.
Szerkesztve Bari által: 2010 February 23 - 21:31

Elküldve: 2010 February 23 - 20:45
Előre is köszi a választ

Elküldve: 2010 February 22 - 09:58
Idézés: Joy - Dátum: 2010 February 21 - 14:30
Köszi hogy utána néztél, akkor majd kézzel cserélgetem a képeket ha lesz változás.

Elküldve: 2010 February 21 - 15:30
Idézés: Bari - Dátum: 2010 February 21 - 12:21
Megbeszélem Pinkivel, de szerintem egyszerűbb ha mindig beteszed magadnak, csak simán ctrl/c ctrl/v vel!
Elküldve: 2010 February 21 - 13:21

Bejelentkezés
Regisztráció
Súgó

MultiIdézés