Toggle shoutbox Chat
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RadikalTV Online TV adás a világról!
Elküldve: 2010 March 08 - 12:53
Idézés: soccer - Dátum: 2010 March 06 - 08:21
Király volt az adás!
Scythe termékekről további információ a hivatalos weboldalon.
Elküldve: 2010 March 06 - 09:37
Idézés: soccer - Dátum: 2010 March 06 - 08:21
Kíváncsian várom, remélem tudom majd élőben nézni
Nyákkészítést vállalok, részletek PÜ-ben. A konyhafelújításról képek itt megtekinthetőek
Blogjaim:__________Pincegép________________________________Skytower_______________________________Szerszámblog_______________________________Régi modok

Elküldve: 2010 March 01 - 18:51
Idézés: soccer - Dátum: 2010 February 28 - 13:54
Nagyon örülök hogy tetszett.
Nekem is nagyon tetszett!
Elküldve: 2010 February 22 - 12:08
Idézés: Bari - Dátum: 2010 February 20 - 23:51
Örültem az újdonságok bemutatásának, a felhasználói hír írást jó ötletnek tartom, és szerintem az író jutalmazása is jó ötlet.
Az oldal értünk van, és a blogokkal mi töltjük meg tartalommal, a híreknél miért is ne lehetne ugyan így.
A zoomery galéria bemutatásának meg külön örülök, mert nem vettem még rá magamat a kiismerésére, így már könnyebb lesz használnom, ha lesz egy kis időm majd feltöltöm képekkel a saját galériámat.
Az újdonságok tetszenek az oldalon, nekem bejönnek a gamerblogok is.
Várom majd a következő adást, remélem azt már tudom élőben is nézni.
Örülünk, hogy tetszenek a fejlesztések. Haladunk a korral
Elküldve: 2010 February 21 - 00:51
Örültem az újdonságok bemutatásának, a felhasználói hír írást jó ötletnek tartom, és szerintem az író jutalmazása is jó ötlet.
Az oldal értünk van, és a blogokkal mi töltjük meg tartalommal, a híreknél miért is ne lehetne ugyan így.
A zoomery galéria bemutatásának meg külön örülök, mert nem vettem még rá magamat a kiismerésére, így már könnyebb lesz használnom, ha lesz egy kis időm majd feltöltöm képekkel a saját galériámat.
Az újdonságok tetszenek az oldalon, nekem bejönnek a gamerblogok is.
Várom majd a következő adást, remélem azt már tudom élőben is nézni.
Nyákkészítést vállalok, részletek PÜ-ben. A konyhafelújításról képek itt megtekinthetőek
Blogjaim:__________Pincegép________________________________Skytower_______________________________Szerszámblog_______________________________Régi modok

Elküldve: 2010 February 15 - 12:53
Elküldve: 2010 February 14 - 13:18
Idézés: Joy - Dátum: 2010 February 14 - 11:35
Nekem is nagyon tetszett Soccer adása, Gratulálok a tartalmas műsorért. A CNC-s téma engem is nagyon érdekel, régóta tervezem hogy építek majd egyet, egyelőre még csak az alapanyag gyűjtés folyik, de amint anyagi lehetőségeim engedik én is belevágok az építésébe.

Elküldve: 2010 February 14 - 12:35
Elküldve: 2010 February 13 - 12:17
Elküldve: 2010 February 12 - 20:12
Elküldve: 2010 February 12 - 19:59
Idézés: soccer - Dátum: 2010 February 12 - 18:55
Okés
Várom az adást, a Radikalmod főoldalán is kint lesz? vagy csak a myshowroom oldalán lehet majd elérni?

Elküldve: 2010 February 12 - 19:03
Idézés: soccer - Dátum: 2010 February 12 - 16:01
Ezt viszont még meg kell bezélnem Joy mit mond. Jó lenne ha menne a dolog.
Vasárnap kb mikortól lesz várható az adás?, mert akkor úgy készülök, hogy élőben tudjam nézni

Bejelentkezés
Regisztráció
Súgó

MultiIdézés