Toggle shoutbox Chat
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RadikalTV Online TV adás a világról!
Elküldve: 2010 April 20 - 18:58
Elküldve: 2010 April 20 - 12:37
Idézés: soccer - Dátum: 2010 April 19 - 17:38
Sebességem az van 120mb/10mb menne mint az álom.
Soccer: lenne egy kérdésem.
Milyen szoftverrel csináltad a bluebox-os hátteret?
Elküldve: 2010 April 19 - 17:38
Idézés: Crusher - Dátum: 2010 April 19 - 09:29
Sebességem az van 120mb/10mb menne mint az álom.
Elküldve: 2010 April 19 - 09:29
Scythe termékekről további információ a hivatalos weboldalon.
Elküldve: 2010 April 02 - 12:20
Idézés: Joy - Dátum: 2010 March 31 - 16:48
Ma sikerült végre kis szabadidőt keríteni, hogy megnézzem a szerdai adást, nagyon jó volt, a vízhűtő blokk meg nagyon pöpecre sikerült, az építésről indíthatnál egy blogot, kíváncsi vagyok a folytatásra is, akár így adásban akár leírva és képekkel illusztrálva. Szerelés közben egy felső kameranézet jó lenne, ha nem is pont függőlegesen hanem elölről fentről lefele nézve.
A radiátort és a pumpát lehetne egy külső service station-be építeni, ami elrejtené a kíváncsi szemek elől ugyanakkor hűti a vizet is, és még jól is nézne ki. Esetleg egy spec házi készítésű radiátor ami az utastérben az alaplap felett helyezkedne el, elölről a szellőzőrácson keresztül hátrafelé átszellőztetve a hátsó ablak helyére rácsot téve megoldható lenne, igaz a szivattyúnak még így sincs nagyon helye.
Kíváncsi vagyok a folytatásra,mint már írtam fentebb, egy blogot is megérdemelne.
Az meg hogy a Dremel-t megnyertétek támogatónak különösen jó hír.
Végre kész a konyha, képek itt megtekinthetőek
Blogjaim:__________Pincegép________________________________Skytower_______________________________Szerszámblog_______________________________Régi modok

Elküldve: 2010 April 01 - 16:04
és ugyanakkor PS3-mat sem láttam még szétszedve. az autóba beépités pedig nagyon látványos lenne, de egy radit beletenni biztosan nem lesz egyszerű úgy ,hogy az esztétikus is legyen. amit Joy emlitett "tankolóállomást" az jutott nekem is elsőre eszembe! úgy talán kivitelezhetőbb lenne. örülnék ha lenne róla egy blog!
Elküldve: 2010 March 28 - 12:42
Idézés: Nagyizom - Dátum: 2010 March 27 - 13:33
Joy: A Radikal TV-s szereplésem után készült képeket el tudnád nekem küldeni valamikor? Lassan végére érek a Bit-tech.net-es blogomnak és oda mindenképpen szeretném belinkelni azokat is.
Előre is köszi!
Szia, oké bocs persze csak kicsit elfelejtkeztem róla. Összeszedem és küldöm!
Elküldve: 2010 March 27 - 14:33
Idézés: soccer - Dátum: 2010 March 27 - 08:01
seccer: Ha addig sikerült felkelnem és magamhoz térnem, akkor mindenképpen megnézem!
Joy: A Radikal TV-s szereplésem után készült képeket el tudnád nekem küldeni valamikor? Lassan végére érek a Bit-tech.net-es blogomnak és oda mindenképpen szeretném belinkelni azokat is.
Előre is köszi!
Elküldve: 2010 March 14 - 12:36
Idézés: Nagyizom - Dátum: 2010 March 14 - 11:02
Sziasztok, igen ma elég kevesen néztük élőben, de már fent van és javaslom akit érdekel egy Eiffel torony építése az lessen bele! Köszönöm Soccer nekem nagy élmény volt, nagyon kevés hasonló adással lehet találkozni hazánkban! Gratula!

Bejelentkezés
Regisztráció
Súgó

MultiIdézés