Toggle shoutbox Chat
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ilyen volt Az MTH2009 ről...
Elküldve: 2009 November 01 - 00:42
Az a baj ezzel, hogy nagyon kevesen fogják még fel, hogy az ami akkor volt, amibe öntötted az már réges rég nincs! Az a rendszer simán lehet, hogy valakinek jobb volt, de az működés képtelenné vált és a megálmodója már nem tudta vagy kívánta tovább üzemeltetni. Én nem azt vállaltam, hogy pontosan folytatom amit Edu csinált, hiszen akkor mitől várnám, hogy jobban működjön. De a lényeg, hogy azt nem mondhatod, hogy én egyszer is azt mondtam, hogy jöhetsz és adhatsz ajándékot, kifejezetten mondtam hogy ez nem egy járható út most. De ha tudtam volna, hogy ez azzal jár, hogy akkor nem is jössz akkor sem tudtam volna mit csinálni!
Elküldve: 2009 November 01 - 00:32
Ne mondjátok ezt kérlek! Így is annyira bánt ez a dolog, hogy már hazafelé a kocsiban beszélgettem erről pár illetékessel és biztosítottak, hogy a jövőhét közepéig átvehető lesz a windows7! De mondjuk azért azt feltételezni, hogy meg se kapjuk szerintem kissé korai lenne és teljesen fölösleges addig emelni a feszültséget. De most tényleg, komolyan, eltudja valaki itt képzelni, hogy oda áll mellém egy felső vezető és azt mondja a kamerákba, hogy mindenki kap és aztán meg nem adnak. Azért ennél egy kicsit magasabb erkölcsi szinten állnak, elhihetitek nekem. Az megint egy másik kérdés, hogy fájó nagyon, hogy nem tudtam semmit adni igazán a versenyen.
#985 Guest_Garmacor_*
Elküldve: 2009 November 01 - 00:29
Gondoltam, csak valahogy tudod te is ezt beszéltük, évek óta tartottam a lelket a moddig versenyben én is azzal amit ilyenkor felajánlottam, segítettem, dolgoztam. Sajnos már semmi nem a régi, de ez nem a te hibád, én a szituációra vagyok dühös nem rád. [smiley]
#986 Guest_Garmacor_*
Elküldve: 2009 November 01 - 00:27
Sorry, de valahogy idézőjelben "felhúztam" magam, mert jóformán heteken keresztül kerestem Józsit és nem tudott mit, mondani, majd a hét elején megígérte visszahív pontos infóval, ami nem történt meg , így nem tartottam szükségesnek menjek. Bár ahogy a hozzászólásokat olvastam lehet jobban jártam [wink] De egy dolog boldogít. Nem dobtam ki az ablakon egy nagyobb összeget :) Igaz ezt ti bánjátok.
Elküldve: 2009 November 01 - 00:25
Sziasztok én is sikeresen megérkeztem! Sajnos az a baj, hogy ahhoz is sok idő kellett, hogy rájöjjek ki lehetsz! Mert igazán nem jöttem rá kinek múlhatott azon hogy felhívom e, hogy kijöjjön a versenyre. Egyszerűen nem jutott eszembe semmi, mire az e-mail címed valahogy beugrott. Aha, gondoltam! Na de hát én azt mondtam, hogy felhívlak ha lesz arra lehetőség, hogy Te is mint egy külsős cég valamilyen formában hozzájárul ajándékaiddal a versenyhez. Erre azonban mint azt előre is jeleztem nem volt lehetőség, ezért végül is nem hívtalak, de én úgy gondoltam, hogy ez nem jelentheti azt hogy akkor ki sem jössz. Én is szívesen beszélgettem volna veled és elmeséltem volna tökéletesen érthetően, hogy miért nem lehetséges az amit kérsz.
#990 Guest_Garmacor_*
Elküldve: 2009 November 01 - 00:07
Sziasztok.
Sajnos Józsi nem hívott fel telon, hogy közölje bu vagy bá, így nem tartottam értelmét kimenni sem. Gratulálok így látatlanban a nyerteseknek, biztos megérdemelték. Sajnálom nem volt idén különdíjam illetve a többi amit szoktam, talán egyszer újra eljön ez is.
További szép estét.
#992 Guest_pee_*
Elküldve: 2009 October 31 - 23:45
Error
You want to download the following file:
http://rapidshare.co...9.10.31_MTH.ZIP | 99868 KB
This file can only be downloaded by becoming a Premium member
[bigcry]
Elküldve: 2009 October 31 - 23:33
A Keresztfiam fényképezett. Sajnos nekem sem teljes a lista, de legalább valami.
http://rapidshare.co...31_MTH.ZIP.html
Elküldve: 2009 October 31 - 23:19
Ja igen a szavazás, nem nagyon tudták az emebrek hogy lehet szavazni... :)
Meg az is rossz volt, hogy az emberek csörtettek át rajtam, h. lássák a kiállítást, azt amikor mondtam h. én is a kiállításhoz tartozom meglepődtek... :)
jövőre asszem kisebb cuccost viszek.
És kivetítőt tutti hogy többet nem(ha csak nem lesz LED-es), mert a sok áramszünet, meg konnektor húzgálás nem tesz neki jót...:(
A halas ház: nagyon szépen meg volt csinálva, de többen is mondták, h. ilyen még nem volt, hogy élőlény legyen a modban...
(én legalább 2 akvárium PC-re emlékszem, bár egyik sem lett nyertes, és volt hörcsögünk is, jövőre én sztriptíztáncost szeretnék a gépemre rakni... :) )
Elküldve: 2009 October 31 - 23:06
Nos hazaértünk majdnem egyben...:) (a háttámlát 2 csvar tartotta egészen kifelé a bejáratig, asszem hilti pánt lesz a csavarok helyett)
Jó volt a verseny, bár némi káoszt is láthattunk, de mindíg van baki a nagyobb helyeken ű(BNV-n is gond volt az áramellátással..)
Gratulálok a nyerteseknek!
Szép munka volt.
Ja ha lesz 1 kis időm nyitok majd mod-blogot.
(csak még fotózni kell, a teljes működő mod-ről még nincs képem)
Ja a win7-t mikor kapjuk meg?
milyen win7 lesz? (csak h. megvárjam vele a reinstallt, vagy nem érdemes.)
Jó volt hogy sokan lehettünk jelen és akik nem lehettek kinnt, nevezőként, azok se csüggedjenek, mert eléggé fárasztó volt a tömeg, meg a sok nem túl okos ember.
az MTH színvonala nőtt megint egy picit, úgy érzem h. lesz folytatás.
(bár nekem jobban tetszett a rendezvény underground korában, de a fejlődés útjába nem éri meg beállni, hadd haladjon...)
A rendezvény másik oldaláról pedig:
Nagyon hiányoltam a hozzáértő embereket, akik mászkáltak win7 pólóban kb annyira értettek hozzá, mint a kis srác, akivel bemutatták...
pedig lett volna 1-2 kérdésem...
(ha 2 profilba vagyok bejelntkezve miért szaggat még a divix is, profil váltás után miért fagy az sztal, comport-ra miért ül rá a win amint cstlakoztatom az ezközt...)
Picit lenézőek voltak a win7 pultban álló emberek, egyik kollegám megkérdezte, hogy nem lehet-e visualstudiót nyerni, erre a válasz az volt, h. úgysem tudnál vele mit kezdeni (szerintem akiben felmerül, h. kéne neki legális VisualStudió, az tuna vele mit kezdeni)
Szóval Joy hajrá és érjük azt el, hogy mii töltsük meg a stadiont, és ne amatőrök szervezzék az egész rendezvényt...:)

Bejelentkezés
Regisztráció
Súgó

MultiIdézés