Idézés: Crusher - Dátum: 2010 June 22 - 13:34
Toggle shoutbox Chat
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ilyen volt Az MTH2009 ről...
Elküldve: 2010 June 22 - 13:34
Scythe termékekről további információ a hivatalos weboldalon.
Elküldve: 2010 June 22 - 11:06
Idézés: -RARA- - Dátum: 2010 June 21 - 23:21
RARA szerintem az ilyen szintű véleményedet tarts meg magadnak! Én személyen ismerem T.Zsömlét és ha ki tudtál az apukájával jönni akkor vele is ki tudnád. Mivel nem ismered és ilyet mondasz róla……………..
Elküldve: 2010 June 21 - 23:21
Elküldve: 2010 June 21 - 19:32
Bele se merek gondolni, hany evvel ezelott megvettem elso 33.6kbps-os modememet. Letoltottem a DPG (Drot Posta Galamb) nevezetu email klienst, s regisztraltam eletem elso e-mail cimet. Talan az elso level, amit a rendszer kuldott, tartalmazta a netikettet. Mivel napi ketszeri felcsatlakozas volt szuloi reszrol engedelyezve, nem egyszer olvastam at ezt a levelet :). Ebben volt az egyik pont/tanacs: inkabb vegy egy nagy levegot, vagy aludj ra egyet, minthogy ingerulten valaszolj egy levelre. Probald ki, nalam egesz jol mukodik :)
Idézés: Bulitt - Dátum: 2010 June 21 - 18:42
Minden esetre KomorG lenne egy kérdésem? Miért van az, hogy megy itt a topikban a beszélgetés, minden féle témáról, mindenki részéről. Ellenben ha én beírok valamit, te már rögtön válaszolsz rá, és nem éppen a témát illetően. Esetleg van valami problémád velem? mert akkor üljünk le és beszéljük meg. Szeretettel várlak
Elküldve: 2010 June 21 - 19:31
Idézés: jones - Dátum: 2010 June 21 - 19:19
Mondjuk én már közel 1/2 éve használom a 64 bit-es verziót, ez az ajándék 32 bit-es jó lesz a notimra, az xp-t már több mint 2 éve nyüstölöm rajta, rászolgált a format c:-re!
Valószinüleg én is hugom laposát fogom kezelésbe venni az ajándék 7-essel, a 64-bites verziót én is köbö fél éve tettem fel a gépemre.
Elküldve: 2010 June 21 - 19:19
Idézés: GumisPeter - Dátum: 2010 June 21 - 19:12
:)
Kíváncsi leszek rá!
Mondjuk én már közel 1/2 éve használom a 64 bit-es verziót, ez az ajándék 32 bit-es jó lesz a notimra, az xp-t már több mint 2 éve nyüstölöm rajta, rászolgált a format c:-re!
Elküldve: 2010 June 21 - 18:58
Idézés: Joy - Dátum: 2010 June 21 - 17:37
Hozzá kell tenni, hogy az MS természetesen ezt mondja, hiszen teljesen illegális 64bit-es ként használni egy másik verziót. Azért nincs 64bit-es kódunk mert nincs is olyan lemezünk. Ezért ha ez így működik, nagyon örüljünk neki szépen csendben. Én természetesen nem javaslom ezt a megoldást.
Más kérdés, hogy support lesz e hozzá, mivel upgrade esetén kibukhat a turpisság.
Elküldve: 2010 June 21 - 18:42
Minden esetre KomorG lenne egy kérdésem? Miért van az, hogy megy itt a topikban a beszélgetés, minden féle témáról, mindenki részéről. Ellenben ha én beírok valamit, te már rögtön válaszolsz rá, és nem éppen a témát illetően. Esetleg van valami problémád velem? mert akkor üljünk le és beszéljük meg. Szeretettel várlak
Elküldve: 2010 June 21 - 18:37
Idézés: Joy - Dátum: 2010 June 21 - 18:53
A magam részéről én is a békés, kulturált megoldások híve vagyok. Viszont szerintem itt le is lehet zárni a témát, a vindózos problémákból tökéletesen elegem van, és ezzel talán nem vagyok egyedül. A továbbiakban, h ki mit kezd a lemezzel, vagy hogy hány bitet szeretne, és mennyit kapott és mennyi működik, tökéletesen a magánügye, átvétel után minden felelősség őt terhel. Mint azt sokan hallottátok, rengeteg utánajárást igényelt, hogy létrejöhessen a szombaton megtartott, egyébként remek hangulatú átvétel, ami egy baráti, szinte családias beszélgetés volt. Ahogy láttam, mindenki jól érezte magát, hát erre gondoljunk, és örüljünk, hogy végre lezárult egy korszak, és elindulhat egy új, érdekes, izgalmas felkészülési szakasz az MTTH 2010-re.
Ezért arra kérnék mindenkit, h nem kell ráharapni mindenféle duzzogó, esetleg provokatív megnyilvánulásra, inkább térjünk vissza az oldal valódi profiljához, és adjuk át a terepet a moddingnak és a kreativitásnak
Elküldve: 2010 June 21 - 17:53
Idézés: KomorG - Dátum: 2010 June 21 - 17:43
Igen, egy kicsit elfajultak a dolgok. Én igyekszem azért odafigyelni, de nem tudom mindenkinek fogni a kezét. Kérnék akkor mindenkit, hogy igyekezzen a mondandóját nem sértő módon közölni, mert az egész közösségről alkot ez rossz képet.
Elküldve: 2010 June 21 - 17:43
Idézés: Bulitt - Dátum: 2010 June 21 - 15:58
Hogy befogod azt a nagy szádat! Ennyire nehéz felfogású vagy?? Ez megint annak a példája, hogy saját hülyeségedből romba akarsz dönteni valamit. Ennyi eszed van ember!
Jobb is hogy nem jöttél el, mert talán szembesülsz azzal a nemtetszéssel, amit kiváltottál néhány emberből is. Többek közt belőlem is. Menekülhetsz PH!-ra, csak az a baj, hogy ezt a stílust viszed ott is tovább, meg ipon-on is( igen tudjuk, hogy ott is aktív vagy), de ha nem vetted volna észre, mindenki rajtad röhög! Mi nem győztünk, de te vesztettél, mert innentől kezdve az én részemről is olyan személy vagy az oldalon, akit nem szabad tovább megtűrni. Kaptál valamit, és még válogatsz is, ez a pofátlanság netovábbja, innentől már csak lefele van (leverik).
Zsömi: Nálam most nagyon elvágtad magad a következő okok miatt:
1- Az elmúlt időszakban tett megnyilvánulásaid (főleg a két színűség)
2- Az oldal ellen indított, látható, és érezhető nyílt támadások,
3- Az MS Micrsofot által felállított feltételek és Joy kitartó munkájának a semmibe vétele
A 3. pont az ami miatt én azt mondom, nincs tovább maradásod az oldalon!
Elküldve: 2010 June 21 - 17:37
Idézés: TESCO-Zsömle - Dátum: 2010 June 21 - 13:50
Retail (dobozos) verziónál valóban úgy van, ahogy mondod.
Szar ügy! Viszont működik! Mondjuk, próbálkozni nem árt mielőtt okoskodunk! Köszönjük az illetőnek aki kipróbálta!
Hozzá kell tenni, hogy az MS természetesen ezt mondja, hiszen teljesen illegális 64bit-es ként használni egy másik verziót. Azért nincs 64bit-es kódunk mert nincs is olyan lemezünk. Ezért ha ez így működik, nagyon örüljünk neki szépen csendben. Én természetesen nem javaslom ezt a megoldást.
Elküldve: 2010 June 21 - 17:29
Elküldve: 2010 June 21 - 16:38
Idézés: TESCO-Zsömle - Dátum: 2010 June 21 - 15:54
De tudom. Jelentéktelen senki vagyok, aki semmivel sem járult soha hozzá az oldal és az azt látogató modderek fejlődéséhez, és az is csak véletlen, hogy a 2007-es erősítős gép (orion) után egy-fél évvel a Scythe is megcsinálta a maga 5,25-ös erőlködőjét.
Mindegy, itt nekem igazam sose lehet. Kevesen vagyok, és a rossz oldalon. Azt hiszem ezúttal végérvényesen el is köszönök, és lemondok a magam Win7-eséről. Juttassátok el GumisPetinek, ha már felvetette a dolgot.
Ne félj Vazy. Még egyszer nem adok lehetőséget, hogy rámolvasd a fenti kijelentésem.
ps: Blogjaim zárhatóak/törölhetőek (igény szerint) az Acc-ommal együtt. Viszlát és további jó moddolást.
ps2: Aki akar, mail-en és MSN-en elér.
Én ezt igazán nagyon sajnálnám, mert valóban vitathatatlan az ismertséged az oldalon. Számtalan esetben bizonyítottad, hogy érdekel a téma amivel foglalkozunk és tettél is az ügyért. Csak éppen ennek a kommunikálása nem volt sok esetben túl szerencsés. Engem is sikerült jó pár esetben megbántani, de sosem gondoltam olyasmit hogy az lenne a megoldás ha nem írnál ide többet. Végül megkaptuk tőled is, hogy töröljünk le mindent, de akkor szeretném Neked is elmondani, hogy letörölni nem fogunk semmit mert nem azért hoztuk létre az oldat hogy ideiglenes tárhelyet biztosítsunk számotokra, hanem hogy már érdeklődők is megtekinthessék mindazt amiről írni kívántok. A lezárással kapcsolatban pedig már hónapok óta, Ti tudjátok lezárni a blogotokat amint erre igény van. Csak lépj be az adott blogba és fent a fejlécnél ott lesz a lezár ikon is!
Sajnálom, hogy nem tudtam személyesen átadni apukádnak a Windows7-est, reméljük azért még hallunk rólatok!
Elküldve: 2010 June 21 - 16:37
Idézés: TESCO-Zsömle - Dátum: 2010 June 21 - 16:54
Köszönöm, fel is ajánlom a 2010es MTH számomra legigéretesebb munkájának ezt a win 7-et!
GumiPeti Különdíj!!!
Remélem ez mindenkinek megfelel!
:)))
Szerkesztve GumisPeter által: 2010 June 21 - 16:42
Elküldve: 2010 June 21 - 16:16
Idézés: TESCO-Zsömle - Dátum: 2010 June 21 - 15:54
De tudom. Jelentéktelen senki vagyok, aki semmivel sem járult soha hozzá az oldal és az azt látogató modderek fejlődéséhez, és az is csak véletlen, hogy a 2007-es erősítős gép (orion) után egy-fél évvel a Scythe is megcsinálta a maga 5,25-ös erőlködőjét.
Mindegy, itt nekem igazam sose lehet. Kevesen vagyok, és a rossz oldalon. Azt hiszem ezúttal végérvényesen el is köszönök, és lemondok a magam Win7-eséről. Juttassátok el GumisPetinek, ha már felvetette a dolgot.
Ne félj Vazy. Még egyszer nem adok lehetőséget, hogy rámolvasd a fenti kijelentésem.
ps: Blogjaim zárhatóak/törölhetőek (igény szerint) az Acc-ommal együtt. Viszlát és további jó moddolást.
ps2: Aki akar, mail-en és MSN-en elér.
Ez szerintem annyira gyerekes. Utoljára kb. 10 éve játszottam sértődöttet de azóta belátom, hogy akkor sem volt igazam. Szerintem nem megsértődni kell, hanem gondolkodni és azt mondani, bocsi, nem gondolkodtam és folytatni tovább a moddolást.

Bejelentkezés
Regisztráció
Súgó

MultiIdézés