Toggle shoutbox Chat
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ilyen volt Az MTH2009 ről...
Elküldve: 2010 July 21 - 23:02
Idézés: Pista0001 - Dátum: 2010 July 21 - 21:33
Amúgy jelen esetben rendszerépítőnek minősülnénk mindannyian, hisz máshogy nem lehetne a birtokunkban OEM lemez. Amennyiben viszont rendszerépítők vagyunk komplett számítógéppel, arra telepítve továbbadhatnánk a Win 7-et. De csak adhatnánk! Mert nem adhatjuk, hiszen esetünkben szavunkat adtuk és azt aláírásunkkal meg is erősítettük hogy nem adjuk. De hát van akinek ennyit ér a szava...
Fene egye meg őket! Ennyire nem kell nekik, adják ide! INGYEN! A nagyi is Win7-et szeretne majd az új gépére! (Én nem harmadik személy vagyok. 1.Microsoft-2.Radikalmod-3.win7-et kapott személy-4.ÉN :D )
Elküldve: 2010 July 21 - 21:33
Idézés: GumisPeter - Dátum: 2010 July 21 - 19:08
De kérdem én, ki a fene fogja ezt egy otthoni felhasználónál ellenőrizni???
A lényeg, hogy gond nélkül fogja használni az új tulaj, tud frissiteni, nem lesz fekete háttér és sokaknak ennyi bőven elég.
Persze legalább annyi fáradtságot vehetne az összes ilyen user, hogy kreálna egy új accountot és nem a saját nevén árulná a terméket...
Újonctól senki se szeret vásárolni
Amúgy jelen esetben rendszerépítőnek minősülnénk mindannyian, hisz máshogy nem lehetne a birtokunkban OEM lemez. Amennyiben viszont rendszerépítők vagyunk komplett számítógéppel, arra telepítve továbbadhatnánk a Win 7-et. De csak adhatnánk! Mert nem adhatjuk, hiszen esetünkben szavunkat adtuk és azt aláírásunkkal meg is erősítettük hogy nem adjuk. De hát van akinek ennyit ér a szava...
Elküldve: 2010 July 21 - 19:08
Idézés: KomorG - Dátum: 2010 July 21 - 16:50
Ez így rendben is van.
De kérdem én, ki a fene fogja ezt egy otthoni felhasználónál ellenőrizni???
A lényeg, hogy gond nélkül fogja használni az új tulaj, tud frissiteni, nem lesz fekete háttér és sokaknak ennyi bőven elég.
Persze legalább annyi fáradtságot vehetne az összes ilyen user, hogy kreálna egy új accountot és nem a saját nevén árulná a terméket...
Elküldve: 2010 July 21 - 16:50
Idézés: Bulitt - Dátum: 2010 July 21 - 15:09
Szerkesztve KomorG által: 2010 July 21 - 16:51
Elküldve: 2010 July 21 - 13:34
Elküldve: 2010 July 09 - 10:13
Idézés: Bunker - Dátum: 2010 July 09 - 09:00
Körülbelül fél órája érkezett meg a Hummer és a Win is. Szeretném megköszönni a segítségedet, nem is tudom mikor tudtam volna érte menni. A csomagolás egyszerűen atombiztosra sikerült!
Még egyszer köszi és minden jót Nektek a Cmodeban!
Örülök Bunker, hogy rendben odaért! Használd egészséggel és elnézést a késői küldeményért!
Elküldve: 2010 July 09 - 09:00
Idézés: Joy - Dátum: 2010 June 29 - 10:48
Szia Joy!
Körülbelül fél órája érkezett meg a Hummer és a Win is. Szeretném megköszönni a segítségedet, nem is tudom mikor tudtam volna érte menni. A csomagolás egyszerűen atombiztosra sikerült!
Még egyszer köszi és minden jót Nektek a Cmodeban!
Elküldve: 2010 July 03 - 09:52
Idézés: Crusher - Dátum: 2010 July 02 - 11:20
Megnéztük a futár adatbázisban, ahogy megkapta a futártól, egyből ment is PH-ra a lemez. Írtunk neki.
Csodás hogy még mindig vannak próbálkozó szelleműek!
Horváth Péter neked is egy hatalmas DISZLÁJJJK
Elküldve: 2010 July 02 - 11:20
Idézés: Bunker - Dátum: 2010 July 02 - 00:02
56-os számú / GreenBeast, ő Horváth Péter.
Megnéztük a futár adatbázisban, ahogy megkapta a futártól, egyből ment is PH-ra a lemez. Írtunk neki.
Scythe termékekről további információ a hivatalos weboldalon.
Elküldve: 2010 July 01 - 13:02
Elküldve: 2010 July 01 - 12:32
Elküldve: 2010 June 29 - 22:16
Idézés: Joy - Dátum: 2010 June 29 - 10:48
Remek, ó lesz így! Akkor várom a küldeményt
Elküldve: 2010 June 29 - 10:48
Idézés: Bunker - Dátum: 2010 June 25 - 23:11
Szia! Sajnos nekem is minden nap 12 órában van feladatom, de nagyon szívesen elküldjük a Hummer-al együtt. A futár költsége a Hummer + windows7, kb olyan 1500-1700 forint lehet. Ma becsomagoljuk és ha áldásodat adod rá akkor küldjük egyben a csomagot azonnal!
Elküldve: 2010 June 28 - 11:59
Elküldve: 2010 June 25 - 23:11
Idézés: Joy - Dátum: 2010 June 25 - 11:46
A Hummer mod-al mit csináljak? El tudom küldeni azt is egyben, de nem tudom még megítélni, hogy annak milyen költségei vannak.
Szia! Természetesen a Win7 a leghangsúlytalanabb dolog számomra (azt nem is említettem az e-mailemben...), megfelel abban a megoldásban ahogyan írtad. Nem ez miatt kerestelek fel. A Hummerről írtam. Igen, szeretnélek megkérni hogy amennyiben időd engedi jó lenne ha elküldenéd nekem. Esetleg egy járható út lehet még bár nem tudom Neked mennyire az, hogy Érden minden 7végén szombatonként át tudnám venni. Ott piacozok. Ebben az esetben az üzemanyag költségedet téríteném meg. Vagy ha mégis a posta marad, akkor a postaköltséget fizetném ki, csak azt írd meg mennyi lenne és utalom.
Elküldve: 2010 June 25 - 11:46
Idézés: Bunker - Dátum: 2010 June 24 - 00:12
Igen, megkaptam és a megkereséseket ez ügyben sorba raktuk és próbáljuk folyamatosan kielégíteni az igényeket. Nincs nagyon könnyű dolgom mert sok félét kértek tőlem és én még nem tudom pontosan hogy oldom meg az aláírásokat. Hiszen az átvételi elismervényt az átvétel előtt kellene aláírni, viszont azt meg el kell küldenem utána a Microsoftba. Most jelenleg 5 ember akinél ezt meg kell oldanom, szóval egyben küldeném mindenkinek utánvéttel, ha az mindenkinek megfelel.
A Hummer mod-al mit csináljak? El tudom küldeni azt is egyben, de nem tudom még megítélni, hogy annak milyen költségei vannak.

Bejelentkezés
Regisztráció
Súgó

MultiIdézés